Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

​Ministri Likaj merr vendim për ndarjen e bursave për vitin akademik 2019/2020

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, ka marrë vendim për ndarjen e e bursave për studentët elitarë të universiteteve publike për vitin akademik 2019/2020.


Përfitues të bursave janë 1.516 studentë të dy niveleve të studimit bachelor dhe master. Shuma e bursës për student është 700 euro.

MASh njofton të gjithë studentët përfitues të bursës se, pas shqyrtimit të ankesave të mundshme do të bëhet rimbursimi i mjeteve brenda një afati të shkurtër.

Comment here