Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

110 vjet nga lindja e Shën Nënë Terezës

Nobelistja shqiptare Gonxhe Bojaxhiu – Shën Nënë Tereza u lind më 26 gusht 1910 në Shkup.


Tërë jetën e saj ia kushtoi çështjes së bamirësisë, duke i ndihmuar familjet e varfra dhe personat e sëmurë.

Nënë Tereza ndërroi jetë më 5 shtator 1997. Për vlerat e saja jetësore, Nënë Tereza nga Kisha e Shenjtë në Vatikan u shpall Shën Tereza.

Comment here