Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

112 rastet e reja me coronavirus vijnë nga këto komuna

Në 24 orët e fundit janë raportuar edhe gjashtë raste të vdekjes, ndërsa janë regjistruar edhe 112 raste të reja pozitive, duke e çuar totalin e të infektuarve në 13 mijë e 713.


Në komunën e Prishtinës sërish janë konfirmuar me së shumti raste, me gjithsej 36 raste të reja.

Rastet tjera pozitive janë nga: komuna Gjakovë 16 raste, komuna Gjilan 10 raste, komuna Pejë 7 raste, komuna Viti 5 raste, komuna Deçan 4 raste, komuna Drenas 4 raste, komuna Lipjan 4 raste, komuna Malishevë 4 raste, komuna Ferizaj 3 raste, komuna Mitrovicë 3 raste, komuna Skenderaj 3 raste, komuna Fushë Kosovë 2 raste, komuna Klinë 2 raste, komuna Suharekë 2 raste dhe me nga një rast komunat Kamenicë, Kllokot, Obiliq, Podujevë, Prizren, Rahovec dhe Vushtrri

Comment here