Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

ASK ka konstatuar se ka rritje të çmimit të produkteve ushqimore dhe rritje të sigurimit të veturave për 19.7%.

Janë produkte esenciale për jetës.

Por, çmimi i tyre është rritur edhe në kohë pandemie.

Në një konstatim të tillë ka ardhur Agjencia e Statistikave të Kosovë.

Megjithëkëtë shitësit e produkteve, mohojnë se janë rritur çmimet.

Dallime të mëdha në çmime nuk po vërejnë as qytetarët.

Por, gjithë këtë situatë shumë shqetësuese po e sheh edhe Selatin Kaqaniku nga shoqata konsumatori.

Ai thotë se nëse vazhdon ky trend i rritjes së çmimeve , në fund të vitit rritja do të jetë e madhe.

Agjencia nee Statistikave të Kosovës ka lajmëruar edhe rritjen e çmimit për sigurimin e automjeteve

Shoferët për të siguruar veturat e tyre duhet të paguajnë një rritje prej 19.7%

Agan Hajdarhoxha thotë se kjo rritje po vjen pas lajmërimit të rritjes prej 26%

Hajdarhoxha thotë se për të regjistruar një veturë çmimi sillet rreth 300 euro

Ngritja e çmimit e sigurimeve të veturave ishte kundërshtuar edhe vitin e kaluar me anë të një proteste simbolike.

ASK ka konstatuar se ka rritje të çmimit të produkteve ushqimore dhe rritje të sigurimit të veturave për 19.7%.

Janë produkte esenciale për jetës.

Por, çmimi i tyre është rritur edhe në kohë pandemie.

Në një konstatim të tillë ka ardhur Agjencia e Statistikave të Kosovë.

Megjithëkëtë shitësit e produkteve, mohojnë se janë rritur çmimet.

Dallime të mëdha në çmime nuk po vërejnë as qytetarët.

Por, gjithë këtë situatë shumë shqetësuese po e sheh edhe Selatin Kaqaniku nga shoqata konsumatori.

Ai thotë se nëse vazhdon ky trend i rritjes së çmimeve , në fund të vitit rritja do të jetë e madhe.

Agjencia nee Statistikave të Kosovës ka lajmëruar edhe rritjen e çmimit për sigurimin e automjeteve

Shoferët për të siguruar veturat e tyre duhet të paguajnë një rritje prej 19.7%

Agan Hajdarhoxha thotë se kjo rritje po vjen pas lajmërimit të rritjes prej 26%

Hajdarhoxha thotë se për të regjistruar një veturë çmimi sillet rreth 300 euro

Ngritja e çmimit e sigurimeve të veturave ishte kundërshtuar edhe vitin e kaluar me anë të një proteste simbolike.

Comment here