Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Autobusi u mbush me udhëtarë më shumë sesa duhet, shoferi e konduktori zbresin

Masat e marra për t’u mbrojtur nga virusi obligojnë autobusët që të kufizojnë numrin e udhëtarëve.


Kështu nëse një i tillë mbushet me më shumë persona se që është e lejuar nuk mund të niset.

Shoferi dhe konduktori i një linje urbane sot në kryeqytet ndalën autobusin dhe dolën jashtë pasi udhëtarët hynë më shumë se që duhet.

Ata kanë thirrur policinë për të zgjidhur këtë problem.

Comment here