Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Bashkë me gruan testohet për të tretën herë për Covid, avokati kosovar habitet kur e sheh rezultatin

Avokati i njohur kosovar Arianit Koci ka ndarë për publikun një ndodhi të cilën ai e konsideron interesante e që ka të bëj me testimin për Covid-19.


Ai thotë se ka bërë testimin për Covid-19 dhe për të tretën herë rresht ka dalë negativ. Mirëpo, sipas tij bashkëshortja doli se kishte krijuar anti-trupa mbrojtës ndaj Covid-19 gjë që tregon se e ka pasur virusin.

Sidoqoftë, ai ka thënë se nuk kanë pasur probleme shëndetësore.

Statusi i plotë në Facebook:

Une e Merita shkuam sot për ta bërë testin për Covid 19.

Ndodhi diçka interesante. Shumë!

Por, po ja filloj me rend.

Nuk është hera e parë që po e bëjmë testin

Merita bashkë me mua para 4 muajve e ka bërë testin, për shkak se kam qenë në kontakt me një te infektuar.

Rezultati atëherë: negativ! Te dytë!

Une e kam bërë edhe njëherë në ndërkohë, pēr shkak të natyrës së punës që e kam.

Shumë ju kam frikësuar Meritës, për shkak të problemit shëndëtësor që e ka pasë.

Por, të kaloj te pjesa kryesore:

Merita sot rezultoi negative, njejtë si une.
Por, një por e madhe:
Merita e ka pasë Covid 19.
Ka antitrupa, sipas testit.

Fiuuuuuu.

Une as nuk e kam e as nuk e kam pasur Covid 19.

Po i bjen që kam jetuar me Meriten, pa e ditur se e ka pasur virusin, dhe pa e vërejtur asnjë simptomë.

Poashtu, Merita në këtë kohë nuk ka pasur asnjë shqetësim më të vogël shëndetësor.

Interesant!

Comment here