Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Dalin pagat për punëtorët e sektorit publik

Sot para orës 15:00 është bërë ekzekutimi i pagave për punëtorët e sektorit publik.

Një sinjalizues i Gazetës Sinjali ka thënë se të gjithë ata që paguhen nga buxheti i shtetit, sot i kanë marrë pagat e muajit gusht.

Numri i punonjësve që marrin paga nga buxheti i Kosovës është mbi 80 mijë. 

Comment here