Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Del lista me emrat e kandidatëve që do t’i bashkohen FSK’së

Ministria e Mbrojtjes i njofton kandidatët në garë për QSU/FSK dhe akademitë tjera gjegjëse për rezultatet e përzgjedhjes.


Bordi përzgjedhës pas përfundimit të testimeve të parapara me rregulloren nr. 03/2020 për Rekrutim në Forcën e Sigurisë së Kosovës ka bërë përzgjedhjen e listës së ngushtë së kandidatëve për kadet.

Më poshtë po ju paraqesim rezultatet e përzgjedhjes:

• Për QSU/FSK, për “Javën Zero (Testi i karakterit për kadet)” përzgjidhen këta kandidatë:

Comment here