Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Fillon punimet “ArchiTech Festival”

Disa arkitektë të rinj janë ftuar për një sfidë. Si pjesëmarrës të festivalit “ArchiTech”, që u hap të shtunën në Prishtinë, ata do të krijojnë projekte nga të cilat tri do të financohen nga Komuna e Prishtinës.

Prioritet është ridizajnimi i hapësirave të gjelbra, si edhe ruajtja e objekteve ekologjike dhe trashëgimia arkitekturore.

Kronikë e zgjeruar nga Qëndresa Sinani.

Comment here