Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

FSK po mbanë trajnime mjekësore në Gardën Kombëtare të Ushtrisë së Iowa’s

Forca e Sigurisë së Kosovës po kalojnë trajnime mjekësore të nivelit të hyrjes në terren në Gardën  Kombëtare të Ushtrisë së Iowa-s.


Faqja zyrtare Iowa Army National Guard ka publikuar disa fotografi nga ushtrimet që po realizojnë.

Gjeneral Major Ben Corell dhe Komanda Sgt. Majori Jozef J. Hjelmstad i vizituan gjatë ushtrimeve.

“Disa nga miqtë tanë nga Forca e Sigurisë së Kosovës po kalojnë trajnime mjekësore të nivelit të hyrjes në terren në 185th RTI – Iowa Regional Training Institute.”, thuhet ndër tjera në postimin e tyre.

Comment here