Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Gjuriq: Serbia në Washington po punon për hapjen e tregut serb në Kosovë

Drejtori i Zyrës për Kosovën në qeverinë serbe, Marko Gjuriq, ka thënë se Serbia po mbron interesat e saj në Washington duke avokuar për hapjen e tregut të Kosovës për kompanitë serbe.


Ai tha se se Serbia po ashtu mbron edhe interesat e saj  për hapjen e tregut serb, si dhe për lidhje më të mira infrastrukturore.

“Ekipi i presidentit Vuçiq ka përgatitur një platformë serioze që është e orientuar drejt së ardhmes, drejt bashkëpunimit që duhet të krijojë shanse për të rinjtë dhe për zgjidhjen e problemeve në një mënyrë të tillë që të krijohet një bazë ekonomike pakrahasimisht më e mirë”, tha Gjuriq për TV Pink.

Comment here