Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Haxhiu pyet Hotin: Ku e ke legjitimitetin, platformën, kornizën e dialogut, ku i ke vijat e kuqe?

Deputeti i PDK’së, Bekim Haxhiu, ka shkruar se kryeministri Avdullah Hoti nuk ka arritur të krijojë unitet në subjektin e tij, as në koalicion e as në partitë tjera pozitë e opozitë,


Haxhiu ka thënë se ata kryeministri Hoti refuzoi platformën e dialogut të propozuar nga kryetari i PDK’së, Kadri Veseli, por tani po dialogun pa platformë dhe korniza të dialogut.

Postimi i plotë:

Deri kur kështu të ndarë e të përqarë?!

Një vit më parë LDK-ja dhe LVV-ja si dy parti opozitare kerkonin zgjedhje para se me hy në bisedime me Serbinë.

Ato refuzuan platformën e dialogut të propozuar nga kryetari i PDK-së z.Kadri Veseli, me preteksin se kerkoni zhjedhje për të pasur “legjitimitet”.

Ndërsa tani z.Hoti po vazhdon dialogun herë në Bruksel e herë në Ëashington pa ofruar ai vete një platformë të dialogut dhe kornizat e tij.

Hoti nuk ka arritur të krijoj unite në subjektin e tij politik, as ne koalicionin që përfaqëson e lërë me mes subjekteve tjera politike, pozitë dhe opozitë.

Për temat më interes nacional duhet të kemi politika dhe platforma të qarta politike, në veçanti kur ka të bëjë me Serbinë, në mënyrë që përpara çdo sfide e dialogu të dalim të fuqishëm dhe unik si shtet.

Historia na ka dëshmuar se unitet dhe tejkalimi i interesave personale për të mirën e përgjithshme është çelësi i suksesit.

Një vit më parë deklaronin se nuk bëhen pjesë e dialogut sepse sipas tyre Qeveria nuk kishte legjitimitet.

Prandaj, sot me të drejtë e pyesim Avdullah Hotin :

Ku e keni legjitimitetin?!

Ku e keni platformën?!

Ku i keni kornizat e dialogut?!

Ku i keni vijat e kuqe?!

Kënd po e përfaqesoni në dialog, me ketë koalicion qeverisës me vetëm 45 deputet shqiptarë në Kuvendit e Republikës së Kosovës.

P.S.

Ata të cilët një vit më parë e refuzuan platformën e dialogut, pas zgjedhjeve të 6 tetorit përfunduan duke u zgerdhir me Bernabiq e negociuar me Vuqiqin.

Harruan kërkim faljen e Serbisë për gjenocidin ndaj popullit shqiptarë!//


Haxhiu ka thënë se ata kryeministri Hoti refuzoi platformën e dialogut të propozuar nga kryetari i PDK’së, Kadri Veseli, por tani po dialogun pa platformë dhe korniza të dialogut.

Postimi i plotë:

Deri kur kështu të ndarë e të përqarë?!

Një vit më parë LDK-ja dhe LVV-ja si dy parti opozitare kerkonin zgjedhje para se me hy në bisedime me Serbinë.

Ato refuzuan platformën e dialogut të propozuar nga kryetari i PDK-së z.Kadri Veseli, me preteksin se kerkoni zhjedhje për të pasur “legjitimitet”.

Ndërsa tani z.Hoti po vazhdon dialogun herë në Bruksel e herë në Ëashington pa ofruar ai vete një platformë të dialogut dhe kornizat e tij.

Hoti nuk ka arritur të krijoj unite në subjektin e tij politik, as ne koalicionin që përfaqëson e lërë me mes subjekteve tjera politike, pozitë dhe opozitë

Për temat më interes nacional duhet të kemi politika dhe platforma të qarta politike, në veçanti kur ka të bëjë me Serbinë, në mënyrë që përpara çdo sfide e dialogu të dalim të fuqishëm dhe unik si shtet.

Historia na ka dëshmuar se unitet dhe tejkalimi i interesave personale për të mirën e përgjithshme është çelësi i suksesit.

Një vit më parë deklaronin se nuk bëhen pjesë e dialogut sepse sipas tyre Qeveria nuk kishte legjitimitet.

Prandaj, sot me të drejtë e pyesim Avdullah Hotin

Ku e keni legjitimitetin?!

Ku e keni platformën?!

Ku i keni kornizat e dialogut?!

Ku i keni vijat e kuqe?!

Kënd po e përfaqesoni në dialog, me ketë koalicion qeverisës me vetëm 45 deputet shqiptarë në Kuvendit e Republikës së Kosovës.

P.S.

Ata të cilët një vit më parë e refuzuan platformën e dialogut, pas zgjedhjeve të 6 tetorit përfunduan duke u zgerdhir me Bernabiq e negociuar me Vuqiqin.

Harruan kërkim faljen e Serbisë për gjenocidin ndaj popullit shqiptarë!//

Comment here