Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Hoti: Nuk shkojmë kah lirimi i masave kunder Covid-19

Kryeministri Hoti thotë se numri i të infektuarve po zvogëlohet, por, sipas tij, numri i të vdekurve nga virusi është “shumë i madh, tepër”.


Kryeministri Avdullah Hoti nuk premton se do të lehtësohen masat për parandalimin e përhapjes së Covid 19.

“Nuk do të ketë nevojë për masa sforcuese, por këshilla dhe informim. Nuk mund të them se do të shkojmë kah lirimi, sepse situata me Covid nuk është duke u lehtësuar. Është fakt se ne kemi një numër më të vogël me raste, por numri i rasteve me fatalitet është shumë i lartë, tepër”, thotë Hoti.

Ai thotë se qytetarët janë vetëdijesuar e thuajse të gjithë po mbajnë maska vazhdimisht, prandaj sipas tij, do të vazhdojnë me

“E them me kënaqësi se është krijuar kultura e respektimit të masave”, ka thënë Hoti.

Comment here