Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Humbet 80 vjeçari në Prishtinë, kërkohet ndihmë për gjetjen e tij

Enver Berkolli, 80 vjeçar, ka humbur. Familjarët e tij nuk po mund të kontaktojnë me të.


Ai për herë të fundit është parë tek shkolla “Elena Gjika” në Prishtinë rreth orës 17:00.

Familjarët e tij po kërkojnë ndihmën e qytetarëve që të gjejnë atë.

Më poshtë keni fotografinë e personit të humbur.

Comment here