Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Kalldrëmët e Kalasë së Prizrenit zëvendësohen me kubëza betoni

Kalldrëmët e Prizrenit që çojnë në Kalanë e këtij qyteti kanë nisur që të zëvendësohen me kocka betoni.

Ani se, zona përreth kalasë është zonë e mbrojtur me ligj.

Një banore e Prizrenit ka postuar foto mëngjesin e sotëm ku shihet se si kubëzat kanë nisur që të vensosen në pjesët ku kalldrëmet shum-vjëcarë kanë qenë të

“Miremengjesi nga qyteti im i bekuem

Keshtu e mbrojme trashegimine, pak ashtu, pak keshtu! Shtator 2020, lagjia Nenkalaja, Prizren”, ka shkruar kjo qytetare.

Comment here