Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

KDI publikon gjetjet nga monitorimi i punës së Kuvendit

Instituti Demokratik i Kosovës sot do t’i prezantojë gjetjet nga monitorimi i punës së Kuvendit të Kosovës.


Kuvendi i Kosovës tashmë ka mbyllur punët për sesionin pranveror 2020, ndërsa Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) do të prezantojë gjetjet kryesore nga monitorimi i punës së Kuvendit gjatë sesionit pranveror 2020 dhe vlerësimin lidhur me performancën e Kuvendit gjatë këtij sesioni.

Të gjitha gjetjet, KDI do t’i prezantojë sot në një konferencë për media

Konferenca për media do të mbahet në ora 11:00, tek zyrat e KDI-së.

Comment here