Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

KEDS njofton: Këto fshatra nuk do të kenë rrymë

Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit.


Njoftime

12.09.2020

Prishtinë

1.

NS 35/10 kV Badovc do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Mramor-slivove(Kodi: 10014001) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00.

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

2

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) nga ora 10:00- 10:30 dhe 14:30-15:00.

Vendet: Sibovc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Funksionalizimi i ndarësit.

3.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10 kV Fshatrat 2 do të ndërpriten këta

TS 10/04 kV prej orës 10:00-15:00.

· 14000010102 – Majac 1 qendra

· 14000010103 – Majac 2 privat

· 14000010104 – Majac 3 Livadhegji

· 14000010105 – Majac 4

· 14000010106 – Zhegrov

· 14000010107 – Lupçi i Epërm 2 Dushët

· 14000010108 – Lupçi i Epërm 3 Menxhiqët

· 14000010109 – Popov

· 14000010110 – Potokët.

·

Vendet: Sibovc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Funksionalizimi i ndarësit.

Ferizaj

1.

Në NS 110/6 kV Han i Elezit nga dalja 6 kV Glloboqica (Kodi: 42000002) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-17:00 do të nderpriten trafostacionet me kod: (42000002044, 42000002022, 42000002023, 42000002024, 42000002035, 42000002026,, 42000002027, 42000002028,42000002029).

Vendet: Lagjja Huneli, Gorancë, Glloboçicë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

NS 35/10 kV Rrafshina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Begunca (Kodi: 61067010) prej orës 09:00-12:00.

Vendet: Begunca, Lubishte, Shoshare, Letnicë, Vernakollë, Lagja Arifaj.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

2

NS 35/10 kV Kllokot do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Tërpeza (Kodi: 61065012) prej orës 13:00-16:00.

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, T.S Privat 1 .

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Prizren

1.

Në NS 110/10 kV Theranda nga dalja 10 kV Peqani (Kodi : 32000007) prej orës 09:00-13:00 do të ndërprehen TS-et me kod: 32000007003, 32000007004,32000007005, 32000007006, 32000007007, 32000007008, 32000007009, 32000007010, 32000007011, 32000007012, 32000007013,, 32000007014, 32000007015 ,32000007031, 32000007033, 32000007034, 32000007036, 32000007037, 32000007040, 32000007041, 32000007042, 32000007045)

Vendet: Dule, Bllace, Isaku 1 dhe Isaku 2.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe vendosja e ndarësit ajror në fshatin Bllacë.

13.09.2020

Punime nga palët e tretahttps:

Pejë

1.

Në TS 35/10(20) kV Magure do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Burimi -Vrella pompa e ujit (Kodi :41048004067) prej orës 10:00-12:00:

Vendet: Vrella.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re 9/1000 nën rrjetin ekzistues 0.4kV, vendosja e konzollës dhe izolatorëve 0.4kV.

Mitrovicë

1

TS 35/10(20) kV Vushtria 2 do të nderpritet:

Dalja 10 kV Ekstra (Kodi: 73000006) nga ora 10:00-13:00.

Vendet: Rr. Bahri Kuqi, Shote Galica, Azem Bejta, Lutfi Musiqi, Rr. Shalës, Rr. e Drenicës, Adnan Shyti, Hoxhë Kadri Prishtina, 2Maji, Osman dhe Shaban Bunjaku, F.Sh Begaj .

Arsyeja: Ndërrimi i elementeve përcjellse në transformator.

14.09.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Fan Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajçinë , Kërpimeh , Rep, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti , Sylevicë, Breze, Tërnavicë, Murgull, Zakut, Metehi, Dobërdol.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

2.

NS 35/10 kV Badovc do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë(Kodi: 10014001) prej orës 09:00-12:00 dhe prej 3:00-16:00.

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Ferizaj

1

Nga TS 35/10kV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Carraleves (Stabiliment) .Trafostacionet që mbesinesin pa tension :

TS 10/0.4 kV Pjetërshticë I (te Gasht) (Kodi: 41046004029) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV Pjetërshticë I (te Musojt) (Kodi: 41046004030) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV Carrelevë-Kastriot (Kodi: 41046004042) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV Devatak (Kodi: 41046004056) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV Kryqi i Belincit (Kodi: 41046004058) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV (Kodi: 41046004059) prej orës 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV Guri Company ShPK Naim Ibush Arifi (Kodi: 41046004060) prej orës 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV Carralevë-Fehmiu (Kodi: 41046004061) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV Carralevë-Behajt (Kodi: 41046004062) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00

TS 10/0.4 kV Zborc Dani (Kodi: 41046004063) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV Carralevë te Xhamia (Kodi: 41046004064) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV Carralev –Pompa e ujit (Kodi: 41046004065) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV Carralevë III-Shkolla e vjetër (Kodi: 41046004066) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV Zborc e reja (Kodi: 41046004070) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV Pishat 1 (Kodi: 41046004073) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV Pjetërshticë IV (te Azizi) (Kodi: 41046004081) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00ë

TS 10/0.4 kV Pjetërshticë III (te Dugojt) (Kodi: 41046004089) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00

TS 10/0.4 kV TS Besimi Comerc (Kodi: 41046004094) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV TS Hajri Xhelili (Kodi: 41046004095) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV Ntp Ekoplan (Gurthyesi Lulzim Abazi) (Kodi: 41046004101) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV TS Habib Hyseni (Kodi: 41046004114) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV TS Kastrioti (Kodi: 41046004119) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV TS Sborc-Badraxhit (Kodi: 41046004122) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV TS Sborc-Topillt (Kodi: 41046004123) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

TS 10/0.4 kV TS Semedin Dugolli-Zdrukthtari (Kodi: 41046004125) prej 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00.

Vendet: Pjetershticë ,Caralevë, Zborc, Belincë.

Arsyeja: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni.

2.

Nga TS 35/10kV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10/04 kV Karaqicë (Krasniqët) (Kodi: 41046004032) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

Dalja 10/04 kV Dugë (Kodi: 41046004118) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Karaqicë, Dugë.

Arsyeja: Pastrimi I linjës nga vegjetacioni.

Gjilan

1

Nga TS 110/10kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Strezovci (Stabiliment) trafostacionet qe mbesin pa tension :

TS 10/0.4 kV Bazeni (Kodi:62000005021) prej 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00.

TS 10/0.4 kV Moqari i Ulët (Kodi:62000005022) prej 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00.

TS 10/0.4 kV Dardanët-serbet (Kodi:62000005023) prej 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00.

TS 10/0.4 kV qameria (Kodi:62000005024) prej 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

TS 10/0.4 kV Ujësjellësi (Kodi:62000005025) prej 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00.

TS 10/0.4 kV Malesija (Kodi:62000005026) prej 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00.

TS 10/0.4 kV Kollaret (Kodi:62000005027) prej 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00.

TS 10/0.4 kV Çamëria (Kodi:62000005028) prej 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00.

TS 10/0.4 kV Seperacioni i rërës (Kodi:62000005029) prej 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00.

Vendet: Nj. Pjes. Kamenic.s kah qendra, lagjja Iliria.

Arsyeja: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni.

Pejë

1.

NS 110/10 kV Deçan do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani .

Arsyeja: Pastrim I trasesë dhe ndërrimi I dy shtyllave 10 kv në fshatin Baran i Epërm.

14.09.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Bardhi I Madh te Sadiku (Kodi: 15018018063) prej orës 09:00-16:00.

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardh i Madh.

Arsyeja e ndërprerjes: Zbatimi i projektit në vendosjen e shtyllave të betonit të tensionit të mesëm, në kuadër të investimit në projektin Lot 3 PP.

2.

NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Nr 36 Hidrofori (Kodi: 11000015) prej orës 09:00-09:15 dhe prej 20:45-21:00.

Vendet: Mahalla e Muhaxherëve, Rr.Isa Kastrati ( një pjesë), një pjesë e rrugës Enver Maloku, një pjesë e rrugës Armend Daci, një pjesë e banesave të vjetra, një pjesë e rruges Afrim Zhitia, Kolegji Universitar Pjetër Budi.

Arsyeja: Manipulim me ndarëse të tensionit të mesëm.

3.

NS 110/10 kV Prishtina 2 nga dalja 10 kV Nr 36 Hidrofori (Kodi: 11000015) do të nderpriten:

TS 10/0.4 kV Rambuje 2(Kodi:11000015140) prej orës 09:00-21:00.

TS 10/0.4 kV Lordi Bajron-Ismet Rexhepi(Kodi:11000015157) prej orës 09:00-21:00.

TS 10/0.4 kV Isa Kuqi(Kodi:11000015198) prej orës 09:00-21:00.

TS 10/0.4 kV Rambuje 3Kodi:11000015141) prej orës 09:00-21:00.

TS 10/0.4 kV Ibrahim Gavas”El Construction” (Kodi:11000015201) prej orës 09:00-21:00.

Vendet: Construction .Sh.p.k, Rr.Lordi Bajron, Rr.Ganimete Tërbeshi, Rr.Ali Kelmendi, Rr.Hajrullah Abdullahu, Rr.Ferat Dragaj, Rr.Kaçaniku (një pjesë), Rr.Bedri Shala (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e TR të ri 630 kVA dhe RMU të re.

4.

NS 110/10 kV Prishtina 2 nga dalja 10 kV Nr 40 Lagjja e Spitalit (Kodi: 11000019) do të nderpriten:

TS 10/0.4 kV Menza 2(Kodi:11000019096) prej orës 09:00-21:00.

TS 10/0.4 kV Banesat e Universitetit (Kodi:11000019097) prej orës 09:00-21:00.

TS 10/0.4 kV Bregu i Dielllit I Trafo 9 (Kodi:11000019085) prej orës 09:00-21:00.

Vendet: Rr.Agim Ramadani (një pjesë), Rr.Hyzri Talla (një pjesë), Rr.Smajl Hajdaraj, Rr.Fatos Limani, Rr.Ernest Koliqi, Rr.Holger Petersen(një pjesë), Rr.Malush Kosova (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e transformatorittë ri 630 kVA.

5.

NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërpriten:

Dalja 10 kV Nr 3 Komuna e Re (Kodi: 12000027) prej orës 09:00-09:05 dhe prej 16:55-17:00.

Vendet: Arbëria, Tregtia, Al Trade, Arbëria Com, Dumnica Group, Ahmet Hyseni.

Arsyeja: Manipulim me ndarëse të tensionit të mesëm.

6.

NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV Arbëria objekti, Banimi, Tregtia 1,2,3 (Kodi: 12000027142) prej orës 09:00-17:00.

Vendet: Tregtia 1.

Arsyeja: Zëvendësimi i transformatorit ekzistues me transformator të rinj në projektet investive të KEDS-it LOT 17 PP te TS Tregtia 1.

7.

NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV Shtjefen Gjeqovi (Kodi: 12000007037) prej orës 09:00-17:00.

Vendet: Shtjefën Gjeçovi, Rr.Tirana (një pjesë), Rr.Kosta Novakoviq.

Arsyeja: Zëvendësimi i transformatorit ekzistues me transformator të ri në kuadër të projekteve investuese të KEDS-it LOT 17 PP te TS Tregtia 1.

8.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva të ndërpritet:

TS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Një pjesë e Rr. Skënderbeu, një pjesë e Rr. Xheladin Rekalia, një pjesë Rr.Rozafati.

Arsyeja e ndërprerjes: Projekti “Zgjerimi dhe Perforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

15.09.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

NS10/0.4kV Sofali 1 ( kod: 11000010046) prej orës 09:00 -21:00.

NS10/0.4kV Kadri Batusha-obj.ban( kod: 11000010185) prej orës 09:00- 21:00.

NS10/0.4kV Shp ëtim Robaj ( kod: 11000010212) prej orës 09:00- 21:00.

NS10/0.4kV Sofali 3 ZPRR 2016 ( kod: 11000010253) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS10/0.4kV Restorani në Gërmi (Freskia, Lira) ( kod: 11000010049) prej 09:00- 21:00.

NS10/0.4kV Ndriçimi në Gërmi) ( kod: 11000010050) prej 09:00 -21:00.

NS10/0.4kV Sofalia 2( kod: 11000010113) prej orës 09:00 -21:00.

NS10/0.4kV Pishina në Gërmi( kod: 11000010047) prej orës 09:00 – 21:00.

NS10/0.4kV Vila Gërmia ( kod: 11000010048) prej orës 09:00 – 21:00.

NS10/0.4kV TSB AUK ( kod: 11000010114) prej orës 09:00 -21:00.

Vendet: Sofalia, Universiteti Amerikan i Kosovës. Një pjesë e Rr.Shpetim Robaj, Shkolla e mesme Gjin Gazulli, Objekti i banimi Kadri Batusha, Gjimnazi Eqrem Çabej, Hotel Luks Prishtina.

Arsyeja: Instalimin i trafos mobile për lirimin e hapësirës deri sa të bëhet bazementi i ri për vendosjen e trasformatorit dhe kthinave të reja në projektet Investive të KEDS-it LOT 16.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Nr.23 Luboteni- Rambuje (Kodi: 12000016) nga ora 09:00-21:00.

Vendet: Parku, Lagjja e Muhaxherëve, Pompat (park).

Arsyeja: Vendosja e transformastorit të ri 630 kVA dhe vendosja e kKthinave RMU të reja në TS Shaip Zuqolli.

3.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva të ndërpitet:

TS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Një pjesë e Rr. Skënderbeu, një pjesë e Rr. Xheladin Rekalia, një pjesë rR.Rozafati.

Arsyeja e ndërprerjes: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

Comment here