Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar se si pasojë e punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të rrymës në disa zona.


Me anë të një komunikate për media, KEDS ka bërë të ditur vendet dhe orarin e ndërprerjeve.

Njoftimi i plotë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fan Zahir Pajaziti (kodi: 14000014) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevice, Brezë, Tënavic, Murgull, Zakutë, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Gjilani

1.

Nga TS 35/10 kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivova (kodi: 60024003) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 35/10 kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bunjaket (kodi: 60024002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Bunjakët; Minierat; Kllokoqi, Flotacioni; Nisnakova, Vakovci dhe Gërbeshi

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet

Dalja 10kV Carraleva (kodi: 41046004) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

Punime në projekte investive

02.09.2020

Prishtinë

1.

NS TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Furra Lura (Kodi: 14000001004) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rr. Skënderbeu, rr. Brigadat (një pjesë) dhe Ujësjellësi i qytetit.

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.23 Hotel Iliria (Kodi: 11000006) prej orës 09:00-09:05 dhe prej orës 20:55-21:00.

Vendet: Rr. 4 Llullat, pjesa afër Ilirisë, Rr. Gustav Majer dhe Hotel Iliria.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulim me ndarës të tensionit të mesëm.

3.

NS TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet

TS 10/0.4 kV Parku 2 –Faruk Nura (Kodi: 11000006158, 11000006247) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Rr.Rrustem Statovci.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 1600kVA në TS Parku 2 dhe ndërrimi i kthinave TM në TS Faruk Nura.

4.

NS TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV NR.26 Fabrika e tjegullave (Kodi: 12000018) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Objekti Ramiz Sadiku.

Arsyeja: Testimi i transformatorëe matës rrymor.

5.

NS TS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllati (Kodi: 16100005) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-15:00

Vendet:

Arsyeja: Shtrirja e përçuesit të ri 10kV.

6.

NS TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.25 Karadaku-Vreshtat (Kodi: 11000008) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Tuak Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër dhe Xh.Ibishi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit, kthinave të tensionit të mesëm dhe punimi i kokave kabllovike në TS Karadaku 1 dhe TS Ilirida 5 në Projektet Investive të KEDS-it.

7.

NS TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet

Dalja 10 kV J27 Kodra e Trimave (Kodi: 13000015) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Kodra e Trimave (një pjesë) dhe Kodra e Trimave 5.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe punimi i kokave kabllovike në TS Kodra e Trimave 5/1

8.

NS TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.14 Arbëria, Sarajeva-I.Krasniqi (Kodi: 12000008) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Arbëria 1 , Arbëria 4 , Arbëria 5 , Arbëria 8 dhe Ismet Krasniqi.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe punimi i kokave kabllovike në TS Arbëria 4 dhe TS Arbëria.

9.

NS TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.21 Arbëria 5 (Kodi: 12000014) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe punimi i kokave kabllovike në TS Arbëria 4 dhe TS Arbëria.

Vërejtje: Nga kjo ndërprerje nuk afektohet ky TS Arbëria 10 me kod: 12000008058.

10.

Dalja 10 kV Pozhegu (Kodi: 15018016) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut.

Arsyeja: Për montimin e kthinës RMU (2+1) dhe kokave kabllovike.

Vërejtje: Nga kjo ndërprerje nuk afektohet ky TS Sh.P.K. “ALC” me kod 15018016155.

11.

Në NS 35/10 kV Fushë-Kosova l nga dalja 10kV Udhëkryqi kabllovik do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Atdhe Kabashi (Kodi: 10012002174, 10012002198, 10012002215) prej orës 09:00 deri në ora 21:00.

Vendet: Rr. Besa- Besë.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe punimi i kokave.

Gjakovë

1.

TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet

Dalja 10 kV Dalja 40 (Kodi: 81084023) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rr.Bajram Curri, rr.Dërgut Vokshi, rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Nënë Tereza, rr.Pjetër Budi, rr.Rruga e UÇK-së, rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu dhe rr.Sylejman Vokshi.

Arsyeja: Instalimi i releve ndihmëse për kyçje-shkyçje.

Ferizaj

1.

NS TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV MBTS Lypjan – TS 10 (Kodi: 41000012353) prej orës 10:00-12:00 dhe prej orës 14:00-16:00

Vendet: Rr. Ganimete Tërbeshi.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos 0.4kV.

Gjilani

1.

NS TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet

Dalja 10 kV J11 Ferma (Kodi: 63000011) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Cërnica, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishta, Vrapqiqi dhe Dea.

Arsyeja: Zhvendosja e shtyllave.

02.09.2020

Punime nga palët e treta

Prishtina

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet

Dalja 10 kV J19 Simitronix (Kodi 10000012) nga ora 08:00 deri në ora 11:00

Vendet: Simetronix.

Arsyeja: Vendosja e kthinave TM në TS-in e ri Mentor Krasniqi në Zonën Industriale Fushë-Kosovë.

Gjakova

1.

Nga TS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS 24 (Kodi 81000003039) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rr. Faik Konica.

Arsyeja: Demontimi i panelit 0.4kV.

Prizreni

1.

Nga TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet

Dalja 10 kV Zhuri (Kodi 30035003) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Zhuri, Shkoza, Dobrushta, Milaj, Gorozhubi, Planeja dhe Vërmicë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Kisha Katolike (Kodi 40000003209) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr.Remzi Hoxha.

Arsyeja: Montimi i TS 1600kVA.


Me anë të një komunikate për media, KEDS ka bërë të ditur vendet dhe orarin e ndërprerjeve.

Njoftimi i plotë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fan Zahir Pajaziti (kodi: 14000014) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevice, Brezë, Tënavic, Murgull, Zakutë, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Gjilani

1.

Nga TS 35/10 kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivova (kodi: 60024003) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 35/10 kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bunjaket (kodi: 60024002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Bunjakët; Minierat; Kllokoqi, Flotacioni; Nisnakova, Vakovci dhe Gërbeshi.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet

Dalja 10kV Carraleva (kodi: 41046004) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

Punime në projekte investive

02.09.2020

Prishtinë

1.

NS TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Furra Lura (Kodi: 14000001004) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rr. Skënderbeu, rr. Brigadat (një pjesë) dhe Ujësjellësi i qytetit.

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.23 Hotel Iliria (Kodi: 11000006) prej orës 09:00-09:05 dhe prej orës 20:55-21:00.

Vendet: Rr. 4 Llullat, pjesa afër Ilirisë, Rr. Gustav Majer dhe Hotel Iliria.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulim me ndarës të tensionit të mesëm.

3.

NS TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Parku 2 –Faruk Nura (Kodi: 11000006158, 11000006247) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Rr.Rrustem Statovci.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 1600kVA në TS Parku 2 dhe ndërrimi i kthinave TM në TS Faruk Nura.

4.

NS TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV NR.26 Fabrika e tjegullave (Kodi: 12000018) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Objekti Ramiz Sadiku.

Arsyeja: Testimi i transformatorëe matës rrymor.

5.

NS TS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllati (Kodi: 16100005) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-15:00

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki dhe Vukovci.

Arsyeja: Shtrirja e përçuesit të ri 10kV.

6.

NS TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.25 Karadaku-Vreshtat (Kodi: 11000008) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Tuak Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër dhe Xh.Ibishi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit, kthinave të tensionit të mesëm dhe punimi i kokave kabllovike në TS Karadaku 1 dhe TS Ilirida 5 në Projektet Investive të KEDS-it.

7.

NS TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J27 Kodra e Trimave (Kodi: 13000015) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Kodra e Trimave (një pjesë) dhe Kodra e Trimave 5.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe punimi i kokave kabllovike në TS Kodra e Trimave 5/1

8.

NS TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.14 Arbëria, Sarajeva-I.Krasniqi (Kodi: 12000008) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Arbëria 1 , Arbëria 4 , Arbëria 5 , Arbëria 8 dhe Ismet Krasniqi.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe punimi i kokave kabllovike në TS Arbëria 4 dhe TS Arbëria.

9.

NS TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.21 Arbëria 5 (Kodi: 12000014) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe punimi i kokave kabllovike në TS Arbëria 4 dhe TS Arbëria.

Vërejtje: Nga kjo ndërprerje nuk afektohet ky TS Arbëria 10 me kod: 12000008058.

10.

NS TS 35/10 kV Fushë-Kosova ll do të ndërprehet

Dalja 10 kV Pozhegu (Kodi: 15018016) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut.

Arsyeja: Për montimin e kthinës RMU (2+1) dhe kokave kabllovike.

Vërejtje: Nga kjo ndërprerje nuk afektohet ky TS Sh.P.K. “ALC” me kod 15018016155

11.

Në NS 35/10 kV Fushë-Kosova l nga dalja 10kV Udhëkryqi kabllovik do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Atdhe Kabashi (Kodi: 10012002174, 10012002198, 10012002215) prej orës 09:00 deri në ora 21:00.

Vendet: Rr. Besa- Besë

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe punimi i kokave.

Gjakovë

1.

TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 40 (Kodi: 81084023) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rr.Bajram Curri, rr.Dërgut Vokshi, rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Nënë Tereza, rr.Pjetër Budi, rr.Rruga e UÇK-së, rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu dhe rr.Sylejman Vokshi.

Arsyeja: Instalimi i releve ndihmëse për kyçje-shkyçje.

Ferizaj

1.

NS TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV MBTS Lypjan – TS 10 (Kodi: 41000012353) prej orës 10:00-12:00 dhe prej orës 14:00-16:00

Vendet: Rr. Ganimete Tërbeshi.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos 0.4kV.

Gjilani

1.

NS TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet

Dalja 10 kV J11 Ferma (Kodi: 63000011) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Cërnica, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishta, Vrapqiqi dhe Dea.

Arsyeja: Zhvendosja e shtyllave.

02.09.2020

Punime nga palët e treta

Prishtina

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J19 Simitronix (Kodi 10000012) nga ora 08:00 deri në ora 11:00

Vendet: Simetronix.

Arsyeja: Vendosja e kthinave TM në TS-in e ri Mentor Krasniqi në Zonën Industriale Fushë-Kosovë.

Gjakova

1.

Nga TS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS 24 (Kodi 81000003039) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rr. Faik Konica.

Arsyeja: Demontimi i panelit 0.4kV.

Prizreni

1.

Nga TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet

Dalja 10 kV Zhuri (Kodi 30035003) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Zhuri, Shkoza, Dobrushta, Milaj, Gorozhubi, Planeja dhe Vërmicë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Kisha Katolike (Kodi 40000003209) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr.Remzi Hoxha.

Arsyeja: Montimi i TS 1600kVA.

KEDS ka njoftuar se si pasojë e punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të rrymës në disa zona.


Me anë të një komunikate për media, KEDS ka bërë të ditur vendet dhe orarin e ndërprerjeve.

Njoftimi i plotë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fan Zahir Pajaziti (kodi: 14000014) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevice, Brezë, Tënavic, Murgull, Zakutë, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Gjilani

1.

Nga TS 35/10 kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivova (kodi: 60024003) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 35/10 kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bunjaket (kodi: 60024002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Bunjakët; Minierat; Kllokoqi, Flotacioni; Nisnakova, Vakovci dhe Gërbeshi.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Carraleva (kodi: 41046004) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

Punime në projekte investive

02.09.2020

Prishtinë

1.

NS TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Furra Lura (Kodi: 14000001004) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rr. Skënderbeu, rr. Brigadat (një pjesë) dhe Ujësjellësi i qytetit.

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.23 Hotel Iliria (Kodi: 11000006) prej orës 09:00-09:05 dhe prej orës 20:55-21:00.

Vendet: Rr. 4 Llullat, pjesa afër Ilirisë, Rr. Gustav Majer dhe Hotel Iliria.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulim me ndarës të tensionit të mesëm.

3.

NS TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Parku 2 –Faruk Nura (Kodi: 11000006158, 11000006247) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Rr.Rrustem Statovci.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 1600kVA në TS Parku 2 dhe ndërrimi i kthinave TM në TS Faruk Nura.

4

NS TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV NR.26 Fabrika e tjegullave (Kodi: 12000018) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Objekti Ramiz Sadiku.

Arsyeja: Testimi i transformatorëe matës rrymor.

5.

NS TS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllati (Kodi: 16100005) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-15:00

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki dhe Vukovci

Arsyeja: Shtrirja e përçuesit të ri 10kV.

6.

NS TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.25 Karadaku-Vreshtat (Kodi: 11000008) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Tuak Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër dhe Xh.Ibishi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit, kthinave të tensionit të mesëm dhe punimi i kokave kabllovike në TS Karadaku 1 dhe TS Ilirida 5 në Projektet Investive të KEDS-it.

7.

NS TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J27 Kodra e Trimave (Kodi: 13000015) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Kodra e Trimave (një pjesë) dhe Kodra e Trimave 5.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe punimi i kokave kabllovike në TS Kodra e Trimave 5/1

8

NS TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.14 Arbëria, Sarajeva-I.Krasniqi (Kodi: 12000008) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Arbëria 1 , Arbëria 4 , Arbëria 5 , Arbëria 8 dhe Ismet Krasniqi.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe punimi i kokave kabllovike në TS Arbëria 4 dhe TS Arbëria.

9.

NS TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.21 Arbëria 5 (Kodi: 12000014) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe punimi i kokave kabllovike në TS Arbëria 4 dhe TS Arbëria.

Vërejtje: Nga kjo ndërprerje nuk afektohet ky TS Arbëria 10 me kod: 12000008058.

10.

NS TS 35/10 kV Fushë-Kosova ll do të ndërprehet

Dalja 10 kV Pozhegu (Kodi: 15018016) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut.

Arsyeja: Për montimin e kthinës RMU (2+1) dhe kokave kabllovike.

Vërejtje: Nga kjo ndërprerje nuk afektohet ky TS Sh.P.K. “ALC” me kod 15018016155

11.

Në NS 35/10 kV Fushë-Kosova l nga dalja 10kV Udhëkryqi kabllovik do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Atdhe Kabashi (Kodi: 10012002174, 10012002198, 10012002215) prej orës 09:00 deri në ora 21:00.

Vendet: Rr. Besa- Besë.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe punimi i kokave.

Gjakovë

1.

TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 40 (Kodi: 81084023) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rr.Bajram Curri, rr.Dërgut Vokshi, rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Nënë Tereza, rr.Pjetër Budi, rr.Rruga e UÇK-së, rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu dhe rr.Sylejman Vokshi.

Arsyeja: Instalimi i releve ndihmëse për kyçje-shkyçje.

Ferizaj

1.

NS TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV MBTS Lypjan – TS 10 (Kodi: 41000012353) prej orës 10:00-12:00 dhe prej orës 14:00-16:00

Vendet: Rr. Ganimete Tërbeshi

Arsyeja: Shtrirja e kabllos 0.4kV.

Gjilani

1.

NS TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J11 Ferma (Kodi: 63000011) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Cërnica, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishta, Vrapqiqi dhe Dea.

Arsyeja: Zhvendosja e shtyllave.

02.09.2020

Punime nga palët e treta

Prishtina

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J19 Simitronix (Kodi 10000012) nga ora 08:00 deri në ora 11:00

Vendet: Simetronix.

Arsyeja: Vendosja e kthinave TM në TS-in e ri Mentor Krasniqi në Zonën Industriale Fushë-Kosovë.

Gjakova

1.

Nga TS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS 24 (Kodi 81000003039) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rr. Faik Konica.

Arsyeja: Demontimi i panelit 0.4kV.

Prizreni

1.

Nga TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet

Dalja 10 kV Zhuri (Kodi 30035003) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Zhuri, Shkoza, Dobrushta, Milaj, Gorozhubi, Planeja dhe Vërmicë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Kisha Katolike (Kodi 40000003209) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr.Remzi Hoxha.

Arsyeja: Montimi i TS 1600kVA.

Comment here