Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

KEDS njofton se këto vende do të mbesin sot pa rrymë

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet. 18.08.2020 Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit.


Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave   (Kodi: 19000039085) nga ora 10:30 – 15:00.

Vendet: Rr.Nekibe Kelmendi (një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2

Në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Koliqi (kodi: 14016002) nga ora 09:00 -12:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

3.

Në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekollë-Hajkobillë (kodi: 14016004) nga ora 13:00 -16:00

Vendet: Koliq, Ballaban dhe Nishevc.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

4.

Në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Grashticë-Radashec (kodi: 14016001) nga ora 13:00 -16:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Gjakovë

1

Në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Piskota (kodi: 80080008) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carrapatok, Dardania, Dedë Gjon Luli, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Mark Lleshi, Mark Malota, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa dhe Tivari.

Arsyeja: Pastrimi i nënstacioneve problematike (TS 37).

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sllovia (kodi: 41000003) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave, shtrëngim i përçuesve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

2.

Në NS 35/10 kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kaçaniku i Vjetër  (kodi: 40043007) nga ora 09:00 -12:00 dhe 13:00-17:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

3

Në NS 35/10 kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat-Voskopoja  (kodi: 40043001) nga ora 09:00 – 12:00

Vendet: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj- Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe bizniset private.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë

Prizren

1.

Në NS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Levisha (Jabllanica) (kodi: 31000012)nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Gjilan

1

Në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strezovci(kodi:62000005) nga ora 09:00 -12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moçar i Ulët, Reçan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenicë, Strezoc, Kosovicë, Carevc, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë

19.08.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.25 Karadaku-Vreshtat (kodi: 110000008) prej orës  09:00 – 09:05 dhe 20:55 – 21:00

Vendet: Tuak Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër dhe  Xhemail Ibishi.

NS 10/0.4 kV Vneshtat 3 (Kodi: 11000008032) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Një pjesë e rr.Bedri Sokoli dhe Ali Pashë Gucia.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, ndërrimi i transformatorit dhe punimi i kokave.

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehen

NS 10/0.4 kV Dukagjini 1 (Kodi:12000002011),

NS10/0.4 kV Dukagjini 2, (Kodi:12000002012), Dukagjini 3 (Kodi:12000002013), Sh. Lartë Teknike (kod. 12000002010) si dhe dy trafo private prej 09:00 – 21:00.

Vendet: Aktashi, Qendra (një pjesë), një pjesë e rr.Anton Çeta dhe një nje pjese rr.Agim Ramadani,

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, ndërrimi i transformotorit dhe punimi i kokave.

3.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.37 Stabiliment shpërndarës, Bregu i Diellit (Kodi: 11000016 ) prej 09:00- 21:00.

Vendet: Bregu i Diellit Zona Lindje: rr. Vëllëzerit Gërvalla, rr. Ahmet Haxhia, rr. Holger Petersen, Ernest Koliqi.

Arsyeja: Montimin e kthinave dhe kokave kabllovike.

4.

Në NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J11 Matiçani (kodi: 19000041) prej orës    09:00  deri në ora 21:00

Vendet: TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe ndërrimi i transformatorit.

5.

Në NS 110/10 kV Prishtina 2  do të ndërprehet:

NS10/0.4kV Pireva (kodi: 11000013059) dhe NS-at:

(Kodet:11000013057,11000013200,11000013203,11000013204) prej 09:00 – 21:00

Vendet: Rr. Lec Gradica, rr.Sharri, rr.Isa Kastrati një pjesë dhe Poliklinika Kllokoqi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe i kthinave

6.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva  do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Blakqorët (Kodi: 14000001005) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: Një pjesë e rr.Skënderbeu, një pjesë e rr.Ali Ajeti, një pjesë e rr.Vëllezërit Frashëri, një pjesë e rr.Emin Duraku

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet

Në Stabiliment (Vitak) të Daljes 20kV Runiku (kodi:74000005)  nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagja Topalli në Vitak, fshatrat: Kllodernice, Kosterc dhe lagjja Dragaj në Leqinë.

2.

Në Stabiliment (Runik) të Daljes 20kV Runiku (kodi:74000005)  nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Drejtimi I Pemishtes dhe Suriganës.

Arsyeja: Demontimi i rrjetit të vjetër.

19.08.2020

Njoftime  nga palët e treta

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Shtëpia e Mallrave (Kodi: 12000021094) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Shtëpia e mallrave (Ministria e Shërbimeve Publike).

Arsyeja: Zëvendësimi i panelit ekzistues 0.4kV me panelin e ri.

Ferizaj

1.https://gjc.gjirafa.com/Home/IndexR?configId=4197-2&gjid=10742312&v=2.1&guid=9aad15aa91ec4c4f959d60072471c24115be631ddcf8424caff68711cb5574ee

Në NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Petrova (Kodi: 41046002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (nje pjesë) dhe  Mullopolci.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10kV.

Comment here