Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

KEDS njofton se këto vende do të mbsin pa rrymë dy ditët në vijim

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet. 21.08.2020. Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.


Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7  nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave   (Kodi: 19000039085) nga ora 10:30 – 15:00.

Vendet: Rr.Nekibe Kelmendi ( një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (Kodi 53000005) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llukë e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhar, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaçel dhe Maznik.

Arsyeja: Shtërngim i përçuesve dhe pastrim traseje. Ndërprerja bëhet në stabilimentet shpërndarëse në Dranoc degëzimi Voksh.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Kllokot  do të ndërprehet

Dalja 10kV Sllatina (Kodi: 61065002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Terstenik, Muhadër, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatinë, Sllatinë e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë dhe Pozhoran (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës 12m të drurit, me shtyllë 12/1000-1 dhe shtrëngimi i përçuesve 10kV.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçkes (Kodi: 40042002) nga ora 09:00 -12:00 si dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet: Greme, Gaçkë, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja: Pastrimi i linjës 10kV nga vegjetacioni.

22.08.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Trasingu (Kodi: 16100010)  prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Trasingu, Gurëthyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i kthinës hyrëse dhe dalëse.

2.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 13 Zona Industriale- Aragoniti (Kodi: 10000009) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Eulex-i, Aragoniti dhe Fakulteti i Bujqësisë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve në kablon egzistuese sipas pëlqimit elektro-energjetik nr. 6070.

Gjakovë

1.

TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 40 (Kodi: 81084023) prej orës 09:00 -09:05 si dhe nga ora 12:55-13:00

Vendet: Rr.Bajram Curri, rr.Dërgut Vokshi, rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Nënë Tereza, rr.Pjetër Budi, rr.Rruga e UÇK-së, Rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu dhe rr.Sylejmon Vokshi.

TS.10/04kV AGIMI (Kodi: 81084023510) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet:TS AGIMI.

Arsyeja: Zëvendësimi i panelit eksistues 0.4kV me të riun.

2.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja e ndërprerjes. Kompletimi i shtyllës.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci I do të ndërprehet:

LP 10kV Betonjerka (Kodi: 70000104)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave.

22.08.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.35 Kodra e Diellit 2 (Kodi: 11000014) prej orës 09:00-09:05 si dhe  20:55 – 21:00

Vendet: Kodra e Diellit 2.

Trafostacionet 10/04kV me kode: (11000014267, 11000014263, 11000014209, 11000014223, 11000014222) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Një pjesë nga  Kodra e Diellit 2.

TS 10/04kV Arben Jetullahu ARSEKO Sh.P.K- kodi (19000038257) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit dhe i kthinave

2.

TS 35/10kV Besia nga dalja 10kV Prugovc do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Leban Dobratiqët 2 (Kodi:10013012112) nga ora 08:00 – 17:00.

Vendet: TS Leban Dobratiqët 2.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave të betonit.

3.

TS 110/35/10kV Palaj do të ketë ndërprerje totale të NS 35/10 kV Palaj (kodi: 180240) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, TR private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc, Dukagjini, Mark Lleshi, Mark Malota, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa, Rruga Tivarit, qyteti i Obiliq (një pjesë), Mazgit i Epërm dhe i Ulët, rr. Magjistrale Prishtinë- Mitrovicë, Subotiqi, Kijaci, Fidanishta, Fidanishte Kastriot, Hashanët, Elektro monti, Palaj, Stanovci i Ulët, Prilluzha, Lumi i Madh, Gllavotini, Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorëve të fuqisë.

4.

Në TS 220/10kV Drenasi  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baice Çikatove (Kodi: 16100008) prej orës 09:00-12:00 si dhe  nga ora 13:00 – 16:00

Vendet: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatova, Gllanasella dhe Dobrosheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i trafostacionit.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Përlepnica (Kodi: 60062002) nga ora 11:00 – 14:30.

Vendet: Prelepnica  Progres, Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafja e Bunarit, Evropa, Sera, T.S. Privat, fshatiKmetovac  Kabi, Planeti,  T.S Repetitor – Maja e Gjelbër,   Prelepnica, Kosaqi, Silova, dhe Muhaxheri.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani (Kodi: 32000018) nga ora 08:00 deri në ora 12:00

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori, Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani, Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet

Dajla 10kV Levisha (kodi: 31000012) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja: Implementimi i pikës ndarëse (ndarësit linjor në shtyllë) për segmentin e Jabllanicës.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 35/10kV Ferizaj I (kodi: 400400) nga ora 22:00 e datës 22.08.2020 deri në orën 10:00 të datës 23.08.2020.

Vendet: Rr.Dëshmorët e Kombit, rr.Spitali; rr.12 Qershori (një pjesë), rr. Emin Duraku, rr. Gjon Sereçi, objektet banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati, Seli Palushi, TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″  (Kulla), TS Ura e Dudit, rr. Epopeja e Jezercit, rr.Skënderbeu dhe  rr.Sejdi Sejdiu.https://gjc.gjirafa.com/Home/IndexR?configId=4197-2&gjid=52873900&v=2.1&guid=a81133d2d7fa4d4a8115b67798f5a1c801537eb3e7474062a9511a9b2834b886

Arsyeja: Energjizimi i dy kioskave.

2.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 35/10kV Ferizaj III (kodi: 400420 nga ora 22:00 e datës 22.08.2020 deri në orën 10:00 të datës 23.08.2020.

Vendet: Rr. Enver Topalli, Dëshmorët e Kombit, Rexhep Bislimi, Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private, Doganaj, Zaskoku, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubrava, Fabrika e ujit Pleshinë, Manastirci, Nerodimja eUlët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private, Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private, Vegëltorja, rr. Riza Matoshi, Imri Halili Nikadini, rr. Varoshi, Qiraxhitë dhe FVF Projecting.

Arsyeja: Energjizimi i dy kioskave.

Comment here