Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Kelmendi: Thaçi dhe PDK’ja kontribuesit më të mëdhenjë të marrëveshjes në Washington

Ish-deputeti dhe biznismeni i njohur, Ramiz Kelmendi ka thënë se Hashim Thaçi bashkë me PDK-në janë kontribuesit më të mëdhenjë që kjo marrëveshje suksesshëm arriti në Shtëpinë e Bardhë.


Kelmendi tha se Presidenti i Republikës Hashim Thaçi ndër vite bashkë me PDK-në, si kryetar i saj, si kryeministër i Kosovës e edhe si President, janë kontribuesit më të ëmdhenjë që kjo marrëveshje suksesshëm arriti në Shtëpinë e Bardhë.

“Presidenti I Republikës Hashim Thaçi ndër vite bashkë me PDK-në, si kryetar i saj, si kryeministër i Kosovës e edhe si President, janë kontribuesit më të mëdhenjë që kjo marrëveshje suksesshëm arriti në Shtëpinë e Bardhë”

Po ashtu ai tha se rol jetik dhe të veçant në këtë rrugëtim të suksesshëm ka edhe z.Kadri Veseli, si kryetar I PDK-së dhe si kryetar i Kuvendt të Kosovës gjatë periudhës që ishte.

Kelmendi gjithashtu e përshëndeti edhe njohjen e Kosovës nga Izraeli.

Marrëveshja Historike e Ëashingtonit, ka kontribuesin më të madh i cili punoi me përkushtim, me vite të tëra, e në të…

Posted by Ramiz Kelmendi on Saturday, September 5, 2020

Comment here