Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Kosova e Serbia do punojnë me 69 vende për dekriminalizimin e homoseksualizmit

Pak më parë është publikuar dokumenti i marrëveshjes midis Kosovës dhe Serbisë i nënshkruar nga kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiq dhe presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump.


Kjo marrëveshje përfshinë edhe një pikë ku Kosovës i kërkohet të bashkëpunojë me 69 vende.

Në ujdi thuhet se Kosova dhe Serbia janë pajtuar që të punojnë me këto 69 vende për të dekriminalizuar homoseksualizmin.

”Të dyja palët do të punojnë me 69 vendet që kriminalizojnë homoseksualët për të nxitur dekriminalizimin”, thuhet në marrëveshjen e nënshkruar nga të dyja palët.

Comment here