Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Kosova pa asnjë njohje ndërkombëtare që dy vite e gjysmë

Kanë kaluar më shumë se dy vite që kur Kosova ka marrë njohje nga ndonjë shtet në botë.

Shteti i fundit që kishte njohur Kosovën ishte Barbarosi, i cili më 15.02.2018 pranoi pavarësinë e shtetit tonë.

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj-Stublla, ka thënë se njohja e shteteve ndërkombëtare për institucionet e Kosovës mbetet një nga prioritetet kryesore.

Comment here