Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Kryeministri Hoti në ora 19:00 prezanton marrëveshjen Kosovë – Serbi

Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti, sot duke filluar nga ora 19:00 do të këtë konferencë për media, ku do të flas për marrëveshjet që priten të nënshkruhen


Hoti pas pak minutash do të nisë takimin në Shtëpinë e Bardhë, ku pritet të nënshkruhet marrëveshja me Serbinë, në prani të presidentit amerikan, Donald Trump.

Kujtojmë, që sot pritet të nënshkruhet një marrëveshje mes Kosovës dhe Serbisë në Shtëpinë e Bardhë

Kosova dhe Serbia do jenë emrat në marrëveshjen e sotme mes dy vendeve si dhe emrat e kryeqyteteve, Prishtina dhe Beogradi.

Kjo është bërë nga amerikanët për shkak të ikjes së ankesave nga serbët dhe shkuarjes drejt njohjes së pavarësisë së Kosovës nga Serbia./

Comment here