Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Ky është boshnjaku që është autor i tre librave dhe ish-ushtar i UÇK’së

Ora Shtatë në Klan Kosova sjell profilin e një autori librash me kombësi boshnjake.


Sahit Kandiq është autor i tre librave dhe ish-ushtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Kush është Sahit Kandiq, cili është udhëtimi i tij jetësor dhe shumë gjëra të tjera i mësoni me anë të stories së përgatitur nga gazetari Ardian Gaxherri.

Comment here