Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

“Lansohen lejet e vend parkimit” nga komuna e Prishtines

Sot në lagjen Bregu i Diellit më saktesisht përballë salles Një Tetori (1 Tetori )
shihet një veturë e parkuar në trotuar, si justifikim ka përdorur këtë mbi shkrim të vëndosur në veturë e cila dyshohet të mos rezultojë e vërtetë.

Comment here