Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Licencohen edhe 18 laboratorët për kryerjen e testeve serologjike

Ministria e Shëndetësisë ka licencuar sot edhe 18 laboratorë privatë për kryerje të testeve SARS COV2. Në listën e publikuar nga ministria, gjashtë laboratorë të licencuar janë në Prishtinë, katër janë në komunë e Pejës dhe tetë të tjerë në komuna tjera.


Javën e kaluar ka filluar që të kryejnë testet për Covid-19, edhe në Klinika Private, e nga sot janë shtuar edhe 12 institucione private shëndetësore për testime serologjike për SARS COV 2.

Ministria e Shëndetësisë përmes një e-maili zyrar ka njoftuar se tashmë janë licencuar edhe 18 institucione private shëndetësore për testime serologjike për SARS COV 2.

Ndërsa, MSH ditë më parë licencoi 29 institucione shëndetësore private, për të kryer teste serologjike dhe teste me metodën PCR për Covid-19, sëmundjen që e shkakton koronavirusi, 27 institucione private shëndetësore do të kryejnë teste serologjike, ndërsa dy laboratorë ato me metodën PCR

Comment here