Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Liqenet Batllava e Badoci nën nivelet maksimale

Kompania rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar mbi gjendjen e liqeneve akumuluese të Batllavës dhe Badocit, dhe, sipas kompanisë, gjendja e tyre është nën nivelin maksimal.


“Liqenet akumuluese sipërfaqësore Batllava dhe Badoci sot. Batllava më 631.57 metër mbi nivelin e detit ose 3.43 metër nën nivelin maksimal. Badovci më 640.60 metër mbi nivelin e detit ose 9.25 metër nën nivelin maksimal”, njofton kompania e Ujësjellësit rajonal “Prishtina”. 

Comment here