Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Maqedonia ashpërson masat: Test negativ edhe për kosovarët që kalojnë transit

Kosovarët që kalojnë vetëm transit në Maqedoni, mund të iu duhet testi negativ PCR, jo më i vjetër se 72 orë.


Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, njoftoi se Komisioni për Sëmundje Infektive, këtë mëngjes mori vendim për prezantimin e një testi të detyrueshëm PCR për udhëtarët nga Kosova që kalojnë transit në vendin tonë.

“Pasagjerët në tranzit duhet të tregojnë një test PCR negativ jo më të vjetër se 72 orë”, shkruan Filipçe.

Propozimi do t’i paraqitet Qeverisë gjatë ditës së sotme.

Comment here