Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Ministria e Arsimit: Maskat nuk do të sigurohen nga vetë nxënësit

Viti shkollor këtë herë pritet të fillojë në kushte mjaft të vështira, duke filluar nga mbajtja e maskës gjatë orarit mësimor.


Çdo nxënës duhet ta ketë maskën personale, e cila përdoret gjatë gjithë kohës së qëndrimit në ambiente të shkollës.

Ministria e Arsimit dhe Shkencës sqaron se maskat nuk do të sigurohen nga vetë nxënësit, por përpos maskave të siguruara nga DKA-të, partnerët, donatorët dhe vetë shkollat, MASh dhe Qeveria e Kosovës ka ndarë dhe ka planifikuar një pjesë të buxhetit për maska, mjete tjera mbrojtëse dhe dezinfektuese

Më poshtë njoftimi nga MASHT.

SQARIM MASh nuk ka vendosur që maskat të sigurohen nga nxënësit. Sipas Udhëzuesit të përgjithshëm të MASh-it, çdo…

Posted by Ministria e Arsimit dhe Shkencës – MASH on Thursday, September 10, 2020

Comment here