Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

MSH licencon edhe 11 laboratorë privatë për analiza të COVID-19, gjithsej bëhen 101

Ministria e Shëndetësisë ka licensuar 11 laboratorëve privatë për kryerjen e analizave të COVID-19,


Përmes një njoftimi për media, MSH thotë se të gjithë laboratorët do të kryejnë vetëm analiza serelogjike.

Deri më tash, MSH-ka ka licencuar 101 laboratorë për analiza të COVID-19, por vetëm dy prej tyre kryejnë analiza PCR, që llogariten më të saktat dhe të cilat kryhen vetëm edhe në Institutin e Shëndetësisë Publike

Comment here