Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Ndodhë edhe kjo: Në Filipine krenohen me autostradat e Kosovës, i prezantojnë si të tyre

Katër foto të autostradave janë shpërndarë vazhdimisht në postime të shumta në Facebook dhe Twitter që pretendojnë se janë shkrepur në Filipine


Megjithatë, ky pretendim është i rremë, fotot në të vërtetë tregojnë autostradat në Kosovë dhe Japoni.

Fotografitë janë shpërndarë në Facebook më 19 gusht 2020

Comment here