Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Në këtë komunë ka më së shumti përfitues të pensioneve të veteranëve

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar raportin “Skema e pensioneve për veteranët e luftës sipas komunave në Kosovës”.

Nga kjo listë shihet së nga muaji prill deri në qershor ka pasur një rënie të numrit të veteranëve që përfitojnë pension.

Në muajin prill, ishin 38 mijë e 272 veteranë që merrnin pension, kurse në qershor janë 38 mijë e 218 veteranë.

Komuna me më së shumti veteranë është ajo e Deçanit. Në këtë komunë 4074 veteranë përfitojnë pension.

Comment here