Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Nesër mblidhet Qeveria Hoti, mësohet se çfarë do të diskutohet

Qeveria e Kosovës gjatë ditës së nesërme pritet që të mbajë mbledhjen e radhës


Mbledhja pritet që të fillojë rreth orës 08:30, ku do të diskutohen dy pika.

Në këtë mbledhje do të shqyrtohet propozim-vendimi për përkrahje institucionale dhe financiare për fillimin dhe realizimin e suksesshëm të vitit shkollor 2020-2021.

Qeveria mbajti edhe një mbledhje tjetër rreth 4 ditë më parë, pasi Kryeministri Avdullah Hoti u shërua nga koronavirusi.

Comment here