Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Obiliqi njëra ndër komunat e para me përformancë të lartë komunale

Obiliqi është renditur ndër komunat e para me performancën më të mirë në Grantin e Performancës të Ministrisë së Administratës dhe Pushtetit Lokal për vitin 2019.


Ky vlerësim dëshmon qartë qeverisjen e mirë, transaprente dhe përkushtimin e vazhdueshëm të të institucioeneve në ngritjen e cilësisë se mirëqenies së qytetarëve të Obiliqit, tha ai përmes një postimi në Facebook.

Me këtë rast kryetari i Obiliqit, Xhafer Gashi, ka falënderuar ekzekutivin dhe zyrtarët komunalë për punën e madhe dhe angazhimin, qytetarët dhe institucionet për vlerësimin.

Comment here