Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Presidenti Thaçi promovon bukuritë e Liqenit të Batllavës dhe fshatrave përreth

Liqeni i Batllavës dhe bukuritë që e rrethojnë janë sot ato të cilat i ka promovuar Presidenti Hashim Thaçi.


Syri i kamerës ka kapur shumë prej bukurive të disa prej fshatrave të kësaj pjese të Gollakut.

Përveç Orllanit ku shtrihet një pjesë e madhe e Liqenit, shihet edhe luginat dhe kodrinat e fshatrave Kalaticë, Brainë, Barainë, Metergovc, Ballaban, Kushevicë…

“Liqeni i Batllavës është shumë i bukur. Ajri i mirë, hapësira përreth e bëjnë atraksion të vërtetë dhe shumë të përshtatshëm për piknik, çiklizëm, lundrim, peshkim dhe aktivitete të shumta relaksimi”, ka shkruar Thaçi.

Comment here