Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Qeveria mban mbledhje me mëngjes, 13 pika në rend të ditës

Qeveria e Kosovës sot do të mbajë mbledhje në orën 09:00 në ndërtesën e qeverisë.

Në rendin e ditës, të cilin e ka siguruar Gazeta Sinjali janë 13 pika të cilat do të shqyrtohen.

Më poshtë lexoni të gjitha pikat e rendit të ditës që shqyrtohen sot nga ekzekutivi

Comment here