Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Rasim Selmanaj i AAK-së: Qeveria Kurti i hoqi nga buxheti mjetet e ndara për rrugën Deçan-Plavë

Deputeti i AAK-së, Rasim Selmanaj ka thënë se Lëvizja Vetëvendosje si parti opozitare nuk ka arsye të flet për rrugën Deçan-Plavë.


Selmanaj ka deklaruar se ishte pikërisht Qeveria Kurti ajo që i kishte hequr mjetet e ndara për këtë projekt, shkruan Reporteri.net.

Postimi i tij:

Tashmë kur rruga Deçan-Plavë u ba tëmë diskutimi, disa parti opozitare po e ngrisin zërin duke shpreh shqetësimin e tyre për nderprerjen e kësaj rruge te pjesa 5 kilometërshe.
Ishte qeveria Kurti që i hoqi nga buxheti mjetët e ndara për këtë projekt!
Sikur ato mjete të mos hiqeshin sot rruga Deçan-Plavë pothuajse kishte përfunduar!

Qeveria Kurti në njerën anë i ndaloi mjetët ndersa në anën tjetër sot shpreh “shqetsim” e bënë “ kritika “, kto dyja nuk shkojnë bashkë!
Megjithate rruga po bëhët!

Tashmë kur rruga Deçan-Plavë u ba tëmë diskutimi, disa parti opozitare po e ngrisin zërin duke shpreh shqetësimin e tyre…

Posted by Rasim Selmanaj on Tuesday, August 18, 2020

Comment here