Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Rinesa e vogël nga Vushtrria ka nevojë për ndihmën tuaj, i duhen 140 mijë euro për shërim

13-vjeçarja nga Dobërlluka e Vushtrrisë, Rinesa Maliqi, vuan nga sëmundja Anemi Aplastike.


Për shërimin e saj nevojiten rreth 140 mijë euro, shumë kjo që është e papërballueshme për familjen.

Andaj, familja Maliqi ju bënë thirrje gjithë atyre që kanë mundësi, ta ndihmojnë Rinesën.

Kjo është llogaria bankare e Idriz Maliqit, babait të Rinesës.

NLB Banka IBAN: XK05 1707 0030 1962 0293

APEL APEL PËR NDIHMËJanë DITËT në pytje 😢Jeta e Rineses varet nga dëshira e ZOTIT dhe ndihma JUAJ 🙏🏼Shpirti pom…

Posted by Magbule Rexhepi on Tuesday, August 18, 2020

Comment here