Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Sot pritet të zgjidhet rektori i UP-së, këta kandidatë janë në garë

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” prej sot pritet ta ketë rektorin e ri.


Në garë për të parin e universitetit më të madh publik në vend janë: Blerim Rexha, Faton Berisha dhe Heset Sahiti,

Sipas rendit të ditës që e ka siguruar Reporteri.net mbledhja fillon në ora 10:00.

Fillimisht do të bëhet intervistimi i kandidatëve e më pas anëtarët e Këshillit Drejtues të këtij universiteti do të votojnë për njeriun që do të drejtojë UP-në për katër vjetët e ardhshme.

Ky është rendi i ditës:

Comment here