Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Sot protestohet para Ministrisë së Arsimit nga këshilli i prindërve të kësaj komune

Për sot është paralajmëruar të mbahet një protestë para Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës

Këshilli i prindërve nga fshatrat e Kamenicës do të zhvillojë këtë protestë në orën 10:00.

Ende nuk dihen arsyet e protestës, përveç diskutimeve që janë bërë më herët në lidhje me reformën e arsimit në këtë komunë.

Comment here