Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Specialja vazhdon intervistimin e Ahmetit

Është duke vazhduar intervistimi i kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti.


Ky i fundit që katër orë po intervistohet në cilësinë e dëshmitarit nga Gjykata Speciale

Intervistimi i tij ka filluar në ora 9 e 30 dhe do të vazhdojë edhe nesër.

Intervistimi i Ahmetit është duke u bërë në objektin e EULEX-it në Prishtinë.

Comment here