Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Thaçi: Prekazi, burim frymëzimi që të punojmë pareshtur për shtetin tonë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka vazhduar me promovimin e vendeve të ndryshme të Kosovës.


Ai kësaj radhe ka zgjedhur një gjë të tillë ta bëjë me Prekazin heroik të familjes Jashari.

“Prekazi, burim frymëzimi që të punojmë pareshtur për shtetin tonë”, ka shkruar ai në postimin e tij në Facebook.

Comment here