Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Thaçi promovon mikpritjen dhe natyrën e mrekullueshme të Shalës së Bajgorës

Presidenti Hashim Thaçi këtë të shtunë zgjodhi Shalën e Bajgorës për ta promovuar në faqen e tij zyrtare.


Ai tha se potenciali që ka natyra dhe mikpritja e bëjnë tërheqëse për turistët.

“Shala e Bajgorës, bukuri e papërshkrueshme. Mikpritja e shaljanëve, potenciali i madh turistik, natyra e mrekullueshme dhe ajri i pastër, po e bëjnë atë një zonë tejet atraktive për ta vizituar”.

Shala e Bajgorës

Shala e Bajgorës, bukuri e papërshkrueshme. Mikpritja e shaljanëve 🙏, potenciali i madh turistik, natyra e mrekullueshme dhe ajri i pastër, po e bëjnë atë një zonë tejet atraktive për ta vizituar. HTH 🇽🇰

Posted by Hashim Thaçi on Friday, 11 September 2020

Comment here