Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Thaçi: Trepça është thesar i Kosovës

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në paraditen e së shtunës ka zgjedhur të publikojë fotografi nga miniera e Trepçës


Thaçi e quan Trepçën, thesar të Kosovës. Derisa ka shkruar edhe se minatorët “Ditën e nisin duke shpresuar në fatin e mirë, deri sa punojnë në thellësitë e minierës së Trepçës”.

“Trepça, thesar i Kosovës. Ditën e nisin duke shpresuar në fatin e mirë, deri sa punojnë në thellësitë e minierës së Trepçës . Minatorët , simbol i ndershmërisë dhe punës së pandalshme për ta ndërtuar Kosovën”, shkruan Thaçi

Comment here