Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Vetëm një ngjarje është paralajmëruar të zhvillohet sot në Kosovë

Për sot është paralajmëruar një ngjarje që do të zhvillohet gjatë ditës në Kosovë.

Bëhet fillimi i punimeve në parkun e ri në lagjen ‘Lakuriq’ në Prizren. (Ora 11.00)

Comment here