Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Videoja shqetësuese e cila tregon se si përhapet coronavirusi në ambiente të brendshme

Një video shqetësuese që tregon se sa larg mund të udhëtojnë spërklat e koronavirusit është publikuar nga qeveria e Britanisë së Madhe për të ngritur vetëdijësimin kolektiv.

Videoja dy minutëshe u kujton njerëzve se grimcat virale mund të lirohen nga njerëzit duke folur ose marrë frymë, shkruan Daily Mail

Ajo vjen si pjesë e fushatës së fundit të Qeverisë “Duart, Fytyra, Hapësira” e cila përpiqet të japë mesazhet themelore për Covid-19 gjatë dimrit.

Ndiqeni atë më poshtë

Comment here