Drenica News

Lajmet e fundit nga rajoni dhe bota!

Lajme

Zhurmë e pluhur në sheshin “Nënë Tereza”, policia kritikon komapninë

Ka disa ditë që po kryen punime në sheshin “Nënë Tereza”, në Prishtinë. Përveç zhurmës së madhe që dëgjohet vazhdimisht, është edhe pluhuri i madh që po pengon qytetarët që kalojnë nëpër shesh.


Për pluhurin e krijuar nga punimet e një kompanie që po kryhen pranë hyrjes së  Ministrisë së Kulturës, policia ua ka tërhequr vërejtjen asaj.

Ndërsa siç shihet në pamjet më poshtë, vendi ku po kryhen këto punime nuk është i rrethuar.

Pamje:

Comment here